Glasbewassing

Ons bedrijf heeft al 25 jaar ervaring in het wassen van uw ramen. Wij werken met goed opgeleid en klantvriendelijk personeel. wij wassen de ramen van bedrijven, kantoren, instellingen zoals verzorgingshuizen, vakantie parken, tuincentra, winkels, showrooms, appartementen complexen en particulieren.

 

U kunt er voor kiezen of u de ramen boven, beneden of zowel boven als benden wil laten wassen. Wij nemen bij het ramen wassen ten alle tijden de kozijnen en dorpels af. Daarnaast is het ook mogelijk om de binnen zijde van uw ramen te laten wassen.

 

Wij werken zowel op de traditionele wijzen als met osmose. Osmose bewassing word tegenwoordig steeds meer gebruikt en is een veiligere en mooiere manier van ramen wassen. Met deze nieuwe manier van glasbewassing kunnen ook ramen bereiken die met de ladder niet haalbaar zijn. Ook is het afnemen van kozijnen en dorpels op deze manier een stuk mooier. Wanneer u huis of pand is gewassen met osmose water laten wij de ramen nat achter, het water droogt namelijk  vlekvrij op. Dit komt opdat wij alle kalk en mineralen uit het water filteren.

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons bereiken via het contactformulier.